Visa RSS matare

Schneider Electric

Schneider Electric Exxact

Betygsätt ämnet
av på 2011-04-14 kl 11:01 (17831 Visningar)
Schneider Electrics nya apparatserie Exxact består av mer än 250 olika funktioner.
Den beställs i två delar, en insats och en ram. Detta gör att du kan skapa en unik design.Exxact har smarta lösningar, som t.ex. 4-i-1-insatsen, som ger möjlighet att använda samma insats till både utanpåliggande och infälld montage samt både för IP20 och IP44. Man behöver bara komplettera med en extra utanpåliggande dosa eller en tätningsmask.
Exxact produktkatalog
Elot säljer hela sortimentet av Exxact. Se pris och lagerstatus direkt i webbutiken.

> Bläddra i produktkatalogen


Exxact Primo
Den allsidiga Exxact Primo finns i 1 till 5-facksramar med möjlighet att ta bort mellandelen för att ge plats åt större insatser eller en unik matrislösning för upp till 6 insatser.

För infällt såväl som utanpåliggande montage. Omvandla den till IP44 med hjälp av en extra tätningssats eller med en IP44 utanpåliggande dosa. Primo i 1-facksutförande kan även ändras till Exxact Design för ytterligare designmöjligheter.
Exxact Design
Den nya och roliga Exxact Design finns i de vanliga kombinationerna för hemmet: 1- till 3-fack och 2-vägsuttag.

Den transparenta ramen kan enkelt och säkert tas bort utan att strömförande delar vidrörs. Genom att montera valfritt mönster eller något av de medföljande färgarken inspireras du att skapa din egna unika designlösning. Skapa din egen design med designvektyget Mix & Match.
Exxact Solid
Den eleganta Exxact Solid finns i flera kombinationer: 1- till 4-facksramar, 2-facksramar utan mellandel och ramar för 2-vägsuttag.

Massiva material som glas och stål gör Exxact Solid till arkitekternas förstahandsval. Förstärk den exklusiva känslan genom att komplettera med dekorbelysning.
Exxact Basic
Exxact Basic finns i vitt, 1- till 5-facksramar. Mellandelen kan tas bort. För infällt eller utanpåliggande montage. Lägg till en tätningssats eller använd en IP44-dosa och Basic blir IP44-klassad.
Exxact dekorbelysning
Lägg till Exxact dekorbelysning för att hjälpa nattvandrare att hitta vägen i mörkret.

Det förstärker också en mysig atmosfär och ger inredningsdesign en ny dimension. Välj mellan orienteringsljus, dimmer med dekorbelysning eller ram med dekorbelysning.
Se filmen om Exxact
Få en snabb och övergripande bild av vad Exxact är genom denna korta film.Testa Exxacts design-verktyg
Din Exxact-installation förtjänar en Exxact design. Testa design-verktyget Mix & Match och inspireras av alla designmöjligheter.


> Gå till Exxacts design-verktyg

Uppdaterad 2011-04-14 klockan 11:27 av Schneider Electric

Taggar: exxact Redigera taggar
Kategorier
Strömbrytare

Kommentarer:

Skicka en kommentar Skicka en kommentar

Trackbacks

Totalt antal trackbacks 0
Trackback Länk: