Visa RSS matare

Elot Blogg

 1. Spela Stötnisse med barnen

  av på 2011-09-24 kl 11:25 (Elot Blogg)
  Farbror Rudolf bor i De Femton Farornas Hus. Din uppgift blir att hjälpa Stötnisse när han råkar ut för knepiga situationer på besök hos sin farbror. Det här spelet kan spelas av alla barn mellan 7 och 99 år. Utmana dina familjemedlemmar eller dina skolkompisar på en omgång!

  (Kontrollera att ljudet är på.)  [källa: Elsäkerhetsverket]
  Taggar: elsäkerhet Redigera taggar
  Kategorier
  Elsäkerhet
 2. Lagersaldo i webbutiken

  av på 2009-11-12 kl 14:32 (Elot Blogg)
  Nu kan du som besökare se lagersaldo direkt i Elot webbutik. Saldot är sekundfärskt och hämtas direkt från logistikprogrammet när sidan laddas, se t.ex. Eljo Trend strömställare.

  Detta kan underlätta ditt köpbeslut eftersom du kan se om varan är klar för leverans. Även i det fall en produkt inte ligger på hylla tar det oftast max en vecka innan du har den.  Vissa produkter skickas ...
  Kategorier
  Nyheter
 3. Elot på Hem & Villamässan

  av på 2009-09-29 kl 14:21 (Elot Blogg)
  Elot finns tillsammans med Schneider Electric och Hide a lite på på plats på Hem & Villamässan i Älvsjö utanför Stockholm den 1-4 oktober.  Vi kommer lotta ut tio stycken bordslampor LED Svamp till alla som besöker vår monter A17:10. Där kommer du få fylla i ditt svar på en enkel fråga.

  Elot strävar efter att vara länken mellan tillverkare av elprodukter och ...
  Kategorier
  Nyheter
 4. Renova glas - modern funkis

  av på 2009-09-29 kl 12:57 (Elot Blogg)
  Modern, men samtidigt i linje med den tidiga funkisstilen från 1920-talet. Lika rätt i ett funkishem eller ultramodern designlya. Med sin träffsäkert enkla design kan den också med fördel användas i offentliga miljöer.

  Renova glas är det senaste tillskottet i Renova-serien. Med glasram i svart eller vitt ger den ett sparsmakat elegant intryck. Glaset finns med svart eller vit botten med plats för en, två eller tre apparater.

  Kategorier
  Produkttips , Strömbrytare
 5. Elproffset i media

  av på 2008-05-02 kl 10:35 (Elot Blogg)
  Branschtidningen Elinstallatören uppmärksammade Elproffset i #1 2007.


  Kategorier
  Nyheter